Кошик
697 відгуків
+380 (50) 757-30-30
+380 (98) 757-30-30
"Комфорт"
Кошик

Закваска бактеріальна АЦИДОЛАКТ VIVO Акція 10 шт

145 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Закваска бактеріальна АЦИДОЛАКТ VIVO Акція 10 шт
Закваска бактеріальна АЦИДОЛАКТ VIVO Акція 10 штВ наявності
145 
+380 (50) 757-30-30
  • +380 (98) 757-30-30
+380 (50) 757-30-30
  • +380 (98) 757-30-30
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

 

Спеціально відібрані ацидофільні бактерії стійкі до дії багатьох антибіотиків і хіміотерапевтичних препаратів, дуже витривалі і відмінно приживаються в кишечнику.

Вони продукують значну кількість нешкідливих але сильнодіючих антибіотичних речовин в організмі, пригнічують ріст хвороботворних мікроорганізмів, нормалізують діяльність шлунково-кишкового тракту і відновлюють нормальну мікрофлору кишечника.

Ацидофільне молоко має протизапальну дію, активізує процеси очищення організму, нейтралізує токсини і побічні дії харчових і лікарських речовин.

Ацидофільне молоко поєднується з будь-якими медичними препаратами і харчовими продуктами.

7 переваг кисломолочних продуктів домашнього приготування.

1) виготовлені в домашніх умовах з використанням натурального молока і чистих бактеріальних заквашувальних культур, кисломолочні продукти не містять харчових добавок, стабілізаторів, згущувачів, барвників, ароматизаторів, цукрів і т. п.

Наприклад, популярний комерційний йогурт містить: молоко нормализированное, сироп цукровий, добавка фруктова; загусники: гуарова камедь, камедь ріжкового дерева, пектини; ароматизатор, ідентичний натуральному; регулятори кислотності: цитрати кальцію і натрію, молоко сухе знежирене, і, нарешті, - глюкоза з тим, чого ми так довго чекали! - з використанням йогуртової закваски і лактобактерій.

Відсутність різних добавок у продуктах особливо важливо в харчуванні дітей.

2) Кисломолочні продукти домашнього приготування - це свіжі напої з приємним ніжним природним смаком і ароматом. Адже саме свіжі кисломолочні продукти мають найбільш виражену лікувально-профілактичну дію.

На багатьох упаковках "магазинних" йогуртів Ви побачите тільки кінцевий термін використання і так ніколи і не дізнаєтеся, як довго цей продукт простояв на полиці в магазині.

3) Домашні кисломолочні продукти, приготовлені прямим внесенням бактеріальних заквашувальних препаратів - це завжди «живі» продукти. Вони містять високі концентрації корисних людині молочнокислих і біфідобактерій, яким і належить провідна роль в оздоровленні людини.

Серед "магазинних" йогуртів є безліч варіантів, які піддаються стерилізації. Стерильні йогурти зберігаються довше, але вони володіють зниженою біологічною цінністю. Іноді продається йогурт може не містити навіть молочної кислоти. Такий псевдойогурт робиться з пастеризованого молока, до якого для потрібної консистенції додається желатин, а кислотність і смак створюються фруктовими концентратами.

Навіть найкращі сучасні йогурти містять в 10-100 разів меншу концентрацію лактобактерій, ніж продукт, приготований в домашніх умовах.

4) Кисломолочні продукти, приготовлені в домашніх умовах з виконанням необхідних вимог (чистота, стерилізація посуду і молока), не містять сторонньої мікрофлори.

В магазинних йогуртах мікробіологічні дослідження виявляють велику кількість сторонньої мікрофлори, у тому числі дріжджів, і мала кількість або повна відсутність біфідобактерій. Треба пам'ятати, що навіть при правильному зберіганні в умовах холодильника при низьких температурах мікроби, як корисні, так і сторонні, продовжують жити. Корисні поступово слабшають і їх дія припиняється, а деякі з сторонніх можуть навіть розмножуватися в продукті, у тому числі до небезпечних величин.

5) Процес приготування кисломолочного продукту в домашніх умовах доводять до природного завершення процесу ферментації. Це дозволяє досягти не тільки максимального вмісту корисних бактерій, але і високих концентрацій продуктів метаболізму цих бактерій (вітамінів, амінокислот, пептидів, антибиотикоподобных речовин та інших мікробних модулинов).

При промисловому виробництві молочнокислий процес зупиняють охолодженням занадто рано. Контролюється не розмноження лактобактерій, а кислотність продукту. Її доводять лише до pH 4,6, щоб споживаний продукт не був занадто кислим. Масовий споживач все ж любить солодкий смак.

6) Кисломолочні продукти, приготовлені в домашніх умовах, по-справжньому цілющі. Перед вживанням у напій можна додати будь-які ягоди, фрукти, городню і лугову зелень. При гіпертонії дуже корисно додавання чорноплідної горобини, брусниці, обліпихи, смородини, кураги. При атеросклерозі та хворобах нирок - плоди глоду, суниці, журавлини, обліпихи, брусниці, чорниці.

7) В домашніх умовах з використанням широкого асортименту бактеріальних заквасок можна приготувати не тільки йогурт, але і цілий ряд кисломолочних продуктів, які не виробляються промисловим способом, але володіють унікальними лікувально-профілактичними властивостями

 

Закваски – це живі бактерії, що володіють рядом корисних властивостей.

Закваски VIVO застосовуються для приготування домашніх живих кисломолочних продуктів. Такі продукти відрізняються високою якістю, гарантованої свіжістю, відсутністю різних добавок, високим вмістом живих корисних бактерій.

Приготувати домашні йогурти дуже просто, вашого особистого участі потрібно не більше 5 - 10 хвилин. А результатом зможе насолоджуватися кожен член вашої родини – і дорослі і, навіть найменші діти.

Завдяки високому вмісту живих корисних бактерій і молочної кислоти кисломолочні продукти домашнього приготування пригнічують розвиток хвороботворних і гнильних мікробів в кишечнику, сприяючи відновленню мікрофлори, зміцненню імунітету, нормалізації травлення.

 

Приготувати домашній йогурт дуже просто. Простіше всього, якщо ви використовуєте суперпастеризоване молоко і йогуртницю. Внесіть закваску VIVO молоко, перемішайте, залийте в йогуртницю. Через 8 годин йогурт готовий.

Якщо ви віддаєте перевагу домашнє або пастеризоване молоко – не забудьте прокип'ятити і остудити його перед використанням.
Немає йогуртниці? Не біда. Підігрійте суперпастеризоване молоко (домашнє або пастеризоване) прокип'ятіть і охолодіть до +37.. +40 градусів, змішайте з закваскою. Для того, щоб молоко не остигало, загорніть його в плед або великий рушник і залиште сквашиваться на 8 годин у теплому місці, без протягів. Ви можете використовувати звичайну каструлю, банку з кришкою або термос.

Детальну

Застосування без заквашування

Бактеріальні закваски містять корисні живі бактерії, які входять до складу нормальної мікрофлори людини. Таким чином, кисломолочні продукти і безпосередньо сама закваска є пробіотиками, які з високою ефективністю використовуються для відновлення мікрофлори кишечника, при вживанні антибіотиків при ГРВІ та застуді, для стимуляції імунної системи, при гастритах і інших захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Кращими для вживання в чистому вигляді є такі продукти: ацидолакт, сімбілакт і йогурт.

Додайте воду у флакон і збовтайте. Приймайте по 1 флакону 1 – 2 рази в день безпосередньо після їжі протягом 1 – 3 тижнів. Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистої закваски з вживанням домашніх кисломолочних продуктів.

Характеристики
Основні
ВиробникVivo
Країна виробникУкраїна
Тип дріжджівСухі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 145 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner